Time for a break




Voi pleca in regasirea de sine, in recuperarea increderii si a creditelor pierdute de-a lungul anilor de facultate.











Poate si in gasirea unei pastile potrivite pentru necesitatile actuale.












Va rasari sau va apune soarele?













P.S. Poate o sa mai apar cu cate o postare din suflet sau postari platite pentru tigarile necesare traiului zilnic. Va doresc si imi doresc succes si sanatate.

Hi beb

Am avut un flash cand am scos din perete priza...mi-am amintit cum imi povesteai ca ai prostul obicei sa scoti prizele din perete, sa le lasi suspendate doar in fire.

Am patit si eu acelasi lucru acu ceva vreme. Imediat mi-am adus aminte si am inceput sa rad. De unul singur, ca e bine si asa.

Am inceput insa sa imi sterg zambetul pentru ca a venit alt flash. Tu lasi lucrurile suspendate de obicei.

Mi-ai lasat inima suspendata si sufletul prins in doua corzi. Abia mai fac un ritm si abia mai leg doua note.

Tu ai norocul ca cineva iti repara prizele, dar mie cine imi mai adauga cateva corzi pentru a avea o armonie si pentru a avea un suflet intreg?

Viata in mentol?

Ii o dimineata cetoasa, adica ca o cizma, exact cum suna adjectivul de la inceput. Mi-am facut siesta. Merge. Tremur, de la cafea probabil sau de la decizia care ma asteapta in 5 minute sa o iau: sa imi las siesta sau sa trec la treburi indosariate.

Tot scriam, vorbeam de linii, orizonturi, de limite care trebuie depasite, vise puerile ale unui copil inca nematurizat. Mi-am dat seama ca pentru a trece de la un lucru la altul trebuie sa iei decizia, sa treci linia de la A la B. Lasand la o parte posturile marete in care vorbeam de schimbari radicale, de zboruri spre infinit si alte lucruri care isi au locul in romane de dragoste and stuff e de la sine inteles ca in fiecare secunda a ceasornicului vietii tale trebuie sa iei o decizie care te va propulsa sau te va lasa in stagiul vegetativ cu care omul e "binecuvantat" din nastere.

Fac sau nu fac. Ma duc sau nu ma duc.

As putea linistit sa ma pun sa dorm, fuga de realitate cum se numeste somnul in exces si lipsit de sens si sa sper intr-o franghie de care sa ma prind si sa urc fara a mai fi nevoit sa fac ceva.

Vise. Multe vise. Acum se sfarama pentru ca cutitul a ajuns la os si franghia nu a aparut asa cum speram in visele mele porno.

Poti fi un trantor ordinar care sa isi iroseasca viata stand sau poti fi o persoana activa care sa faca ceva. Si un lucru nesemnificativ pe o scara atat de larga tot e ceva.

Am mai realizat de ce fumez tigari slim si mentolate.

Am vrut sa dau un altfel de gust vietii mele pline de curbe la 90 de grade sau chiar 180, un gust mentolat care sa ma amageasca ca viata, rutina etc pot fi si altcumva.

Da, e mentolata. E mishto. Dar deja sunt scarbit. A trecut si moftul mentolului. Observ ca zdruncin un pachetel de slimsuri pe zi, ceea ce inainte nu faceam. Iz za time for something else.

Dar ce?

Ma uit imprejur, al dracului caci sunt singur. Raman si surprins, cata impertinenta din partea mea. Oare nu era de asteptat prostule sa fie asa?

Hai ca mai aprind o tigara, degetele mi s-au domolit, nu m-ai tremura. E tot mentolata. Cat o sa mai tina? Cat o sa mai tina mofturile mele si cat o sa mi le mai accepte lumea?

Si e clar. Nu ne putem izola, nu poti fi singur intr-o altfel de societate doar daca ai milioane de dolarei si pleci pe insule pustii si o freci la rece cu niste sticle de jack care sa iti tina companie, dar nu e cazul.

I`m from the masses si nu e deranj caci imi recunosc statutul si nu imi e rusine.

Destul. Deja am devagat in prea multe idei si nu mai stiu despre ce am vrut sa scriu si cum sa imi numesc postarea.

E haos. Uha! Asa zice Al Pacino in Scent of a woman. Dar nu traiesc in film asa ca ar trebui sa zic: ai de plm, mi se potriveste mai bine.

Ai de plm. Hai sa vedem.

Viata in mentol sau viata sfasiat de chinuri in care mentolul isi pierde rapid aroma?

Be free

Zboara draga mea, zbori spre cer, depaseste-ti limitele, depaseste orizontul si ajungi la infinit. Zboara si iar zboara. Zboara spre absolut, zboara si vezi, zboara si observa. E bine sa zbori pentru ca nu ai nimic de ocolit, e tot al tau si te poti indrepta incotro vrei. Te inteleg. As zbura si eu cu tine, dar aripile imi sunt bandajate.

Cauta un punct la orizont si indreapta-te spre el. Cand vei ajunge acolo sa imi spui cum a fost. Zboara prin ploaie, prin vant, zboara alaturi de soare si ghidata de luna. Zboara. Fi libera. Fi tu.

Cauta semnul, cauta-ti menirea, bucura-te de intregul cer si de intreaga lume. Bucura-te ca poti zbura.

Depaseste bariera, depaste-te pe tine. Fi altceva, altcineva.

Ai grija atunci cand iti faci timp sa poposeste pentru a-ti trage rasuflarea sa nu te prinzi cu ghearele pentru ca la urmatoarea lansare in zbor vei lasa urme. Adanci daca te-ai prins bine.

Prima runda: 1-0

Pentru mizerie. Clar. Pana acu` seara eram in extaz ca am batut mizeria in prima repriza a partidei life vs me. Eram cu pumnul indreptat si simteam cum cade mizeria la podea. Era cazuta. Pe drek. Pana acum cand am realizat ca mizeria ii atat de mare incat trebuie atacata din 20 de mii de parti.

De ce 20 de mii de parti? Pentru ca am creat-o prin 20 de mii de situatii. Aveam impresia ca asa e sa fie, ca asa sunt lucrurile lasate si ca ea vine de la sine, dar gresit. Eu am creat-o. Si am facut o mare mizerie.

Lene? Da.

Lene iarasi? Da.

Prin lene, excludere, amanare si alte sinonime care s-ar potrivi cuvintelor enumerate la inceputul enuntului am reusit sa creez un shit atat de mare incat ma ingrozesc.

Waw. Deci waw.

Ok. 1-0 deocamdata. Azi am pierdut.

Sau am castigat fiindca am realizat? hm.. ramane de vazut.

Cum se face o parcare cu spatele



Lipit peretelui. E clar si batut in cuie. Evident bara spate. Spoiler e gresit daca ii spun?

Au venit castile de la Marlboro

Ye ye! Sa se stie din start: marlboro sunt zgarciti cand vine vorba de cadouri. Am trimis 6 sms-uri in cadrul promotiei marlboro gold advance, iar primii 3000 de prosti primeau casti cadou. Trimise au fost si dus a fost gandul. Aruncate au fost tichetele. Si suna o gaji intr-o zi, eram turbat la volan, ma ia surprindere ca si moartea cand imi spune ca am castigat. Nah.. fie. Ii dau datele etc si ma fucking anunta ca le ridic din Timisoara daca la domiciliul din Arad nu ma aflu. Ii explic... gaji.. in Timisoara nu stau pe strada, nu mi le poti livra acasa? Nici gand. Bine. Las-o drek, le ridic de la sediu.

Si ma duc in ultima zi in hala Fan Curier Timisoara de pe strada Demetriade, unde mizeria si umezeala erau la locul lor. Un nene care putea sa imi fie bunic ma intreaba de sanatate, ii explic, imi ia buletinul si ma pofteste dupa ce ia din spatele mizeriei o punga intr-un birou unde vreo 6 tineri stateau inghesuiti la un comp si plini de telefoane de 2 lei pe birou. Semnez acolo, imi desface pachetu, imi iau castile si adio.

Plec din mizerie si ajung acasa cu tot cu casti. Made in China scria pe punga castilor. Eu estimez un pret de 0.50$ cost de productie a jegurilor numite casti. Marlboro firma mishto ne premiaza cu aceste casti, cu aceste cadouri minunate. Au mufa 3.5 mm jack sau cum s-o numi. Ar fi fost mishto daca as fi avut la telefon o mufa identica sa ma dau iarna viitoare cu ele pe afara, caci acu e cald iar cu laptopul nu ma car pe strada.

Se aud, ye, parca sunt yeti cu ele in camera. Ma strang ce-i drept si au capatat un miros ciudat sau poate mi turbat nasul.

In concluzie... multzam marlboro pentru minunatele casti. Poate pe viitor imi dai si un mouse pad.

Servire prompta de la yourphone.ro


Se pare ca in Ro siturile online de shoping gsm au un distribuitor unic in gama Nokia. Nasol. O saptamana m-am chinuit sa comand un nokia e72 white si nimic. Doar editia cu navi la 1 mil in plus. Am tot sperat, dar in fine. Am comandat editia cu navi caci nokia e72 white nu vrea sa apara in stocuri. Trece ca painea calda.

Am apelat, am fost servit.

Yourphone.ro m-a atras pentru ca mi-a oferit garantie Nokia valabila in orice reprezentanta nokia in comparatie cu alte situri care iti ofereau o garantie, probabil o foaie prin care doar ei iti puteau repara telefonul in cazul unei defectiuni. Prea prevazator?

Eh.. ce mai conteaza... comandat azi, ajuns maine.

Dezamagire: trebuie sa suni pentru confirmare dupa ce dai comanda online. Am ramas wtf.

Iarasi in fine... am sunat, am confirmat, oameni amabili, telefonul brici.

Let`s party

Am stat sub radar, am trecut neobservat o buna perioada de timp, senzorii nu m-au reperat caci am fost atat de bine ascuns incat nici eu nu m-am gasit :)

Deci ... am iesit la batalie!

Let`s party. masaj erotic Sa vina greu` si mizeriile care le-am ascuns sub presul de la usa vecinului.

Sa maturam tot si sa rezolvam ce putem.

god bless all. pace in lume.

Pis.

Magazine de birotica papetarie

Frustrat din cauza serviciilor oferite de un magazin de birotica papetarie din Timisoara am inceput sa caut pe net firme de birotica papetarie, sa compar standardele dintre cel putin 2 magazine, unul cu sediu si altul online. Am ramas placut surprins cand am gasit seriozitate, profesionalism si produse care sunt net superioare pe situl online de birotica papetarie. Imi place sa am de toate si sa imi fie la indemana cand am nevoie si de aceea mi se aprinde un bec in cap cand ma gandesc ca mi-as putea comanda o sumedenie de chestii din categoria birotica papetarie si as sta linistit un an de zile.

Chiar daca situl de birotica papetarie se orienteaza mai mult pe comenzii mari cautand ca si clienti firme dispuse sa aloce bani segmentelui birotica papetarie, sunt sigur ca ar satisface comanda si preferintele unui client simplu cu o comanda minima.

Calitatea se gaseste mai greu, pretul mare se gaseste peste tot, iar dispunerea la negocieri mi se pare o calitate si o tendinta de racolare a clientilor foarte benefica pentru ambele parti implicate intr-o comanda sau contract.

Am navigat cu placere pe situl online, am descoperit o groaza de chestii noi si intelegente, iar dupa prima comanda o sa revin cu o parere la cald.

Jucarii educative

Jucarii educative? Desigur. Poftiti si serviti. Jucariile au fost create pentru a veni ca un suport moral celui ce o folosesti, pentru a-i oferi ocupatia de care are nevoie si de a-l distrage de la rutina cotidiana. Parintii in cauza sau cel care ofera o jucarie unui copil au tendinta de a achizitiona o jucarie care sa se muleze cu personalitatea copilului, oferindu-i o jucarie educativa potrivita lui. Nici prea complexa dar nici prea simpla poate fi definitia unei jucarii educative, e jucaria care ii trezeste micutului dorinte si aspiratii, e jucaria cu care evadeaza intr-o lume noua.

Vorbind de generatia mica cu varsta vin si intreb daca un Wii, un xbox, play station, un ipad, iphone sau mai stiu eu ce intra la categoria jucarii educative. Jucarii sunt, gadgeturi, dar jucarii educative? Mai intereseaza pe cineva impulsul educational? Mai intereseaza cineva ca maneta cu care te joci tenis nu intra in categoria jucarii educative? Sau daca vrei sa iti faci pruncul tenismen desigur, cumpara-i.

In categoria jucarii educative imi permit sa introduc jucariile din lego, jucariile stategice, orice jucarie care ii poate insufla individului un aer nou, ii reflecta dorintele si ii provoaca, cel mai important, o stare de satisfactie pe toate planurile.

Husa iphone


Inca nu am iPhone, dar daca as fi avut sigur as fi avut grija de el. Ma refer la infrumusetare printr-o husa si alte accesorii pe care le-as crede de cuviinta folositoare.
In mod cert nu as repeta iscusita unui prieten care si-a comandat o husa pentru iphone de pe tizo.ro si a ajuns cu pretul husei la dublu datorita neintelegerii privind expeditia prin curier si cum era de asteptat ca dupa 2 luni husa sa devina enervanta pentru ca era de proasta calitate.
De aceea e foarte bine de stiut si de bagat la cap ca lucrurile bune trebuie cautate si pretul mic chiar daca nu intotdeauna inseamna calitate indoielnica isi arata adevarata fata.
O husa ar trebui sa indeplineasca o multitudine de roluri, iar cel mai important pentru mine ar fi la momentul de fata designul, care e obligatoriu si imperativ sa fie unic. Designul daca ar veni in combinatie cu rezistenta la socuri, umezeala, temperatura si in mod evident un acces foarte simplu la butoane as fi pe deplin multumit si as achizitiona produsul cu prima ocazie.

Ok. Multi ar zice ca asemenea calitati le gasesti doar la produsele originale, in cauza doar cele fabricate de Apple, dar imi rezerv dreptul de a scrie aici ca va inselati. Si stim foarte bine ca sunt multe produse facute pentru diferite marci care se ridica la standardul produselor facute de producatorii originali.

Putin research, un telefon prietenului care are deja ceea ce cauti va duce la o decizie foarte buna, care va fi probabil destul de avantajoasa daca punem in balanta raportul calitate pret. Si cum in zilele grele ne axam pe pret si calitate cat da domnul, garantez ca va veni o zi si mai grea cand o noua investitie este imperativa din cauza alegerii proaste pe care am facut-o.

Investia in protectie si in aspect unic da roade intotdeauna, iar satisfactiile tot timpul sunt instante.

Love Photos for Valentine`s Day

From Awesome Desktop Wallpapers









Nopti albe cu luna printre stele

Inima imi plangea cand erai langa mine, da, chiar daca erai langa mine. Plangea pentru ca nu stia cand se va sfarsi totul. Incercam sa stau treaz si sa ne uitam pe fereastra la lumina difuza a becului de pe stalp, incercam sa stau treaz pentru ca ma simteam bine cu tine si totodata pentru ca imi era frica ca dimineata nu vei mai fi acolo.

Ma piscai si cred ca abia acum imi dau seama de ce o faceai. Vroiai sa imi arati ca nu e un vis si ca ar trebui sa te privesc ca pe o realitate. Dar eu inca visam si subcontientul probabil ca ma tinea acolo in transa pentru ca stia el ca va veni dimineata cand ma voi trezi singur.

Si subcontientul mi-a tras o palma. A venit dimineata, nu erai, dar eu pluteam si miroseam perna pe care ai dormit ieri seara si speram ca si in seara aceasta sa iti pui capul langa al meu si sa te tin in brate pana dimineata.

De dormit as fi avut timp sa dorm, dar am capitulat si iata ca nu am profitat la maxim de momentele oferite si de sentimentele tale larg expuse pe tava.

Aveam un vis, iar cand ai plecat s-a stins. Ai luat cu tine sentimentele mele si le-ai apreciat in felul tau, probabil le-ai pus acolo intr-o debara si cateodata le mai privesti, fie sa razi, fie sa te miri.

Nu sunt geniu, nici Romeo, dar tu ai fost Julieta. Speram sa fi a mea, dar ai preferat sa zbori. Asa ca zbori draga Julieta in noptile albe, zbori in pace pentru ca nu iti port pica si sper sa iti gasesti luna printre atatea stele.

Cel mai ieftin spam