CFR Marfa

Caca-te frate romane, caca-te fara rusine am zice multi ca se traduce CFR luand in considerare civilizatia din trenuri si confortul asigurat.

CFR Marfa trimite in somaj tehnic 40% din angajati, de la 1 iulie, pe o perioada de trei luni. In acest timp, angajatii vor primi 75% din salariul tarifar lunar, a anuntat marti directorul companiei, Calin Gratian. "In functie de ce se va intampla, perioada ar putea fi prelungita", a spus Gratian, intr-o conferinta de presa.

Compania CFR Marfa are 17.500 de angajati.

Te caci Guvernule pe noi, te caci fara rusine pe mii de romani. Din CFR marfa, o companie profitabila ati transformat-o intr-o companie falimentara.

Nu!Nu e criza de vina!
Voi sunteti de vina!Ati privatizat si marfa pe caile ferate. Ati vandut intregi garnituri de vagoane de marfa, evident cu locomotivele bonus. Subventiile se indreapta catre acele companii. Isi permit sa practice tarife mai mici. Dau dari putine pentru utilizarea infrastructurii si astfel profiturile sunt uriase.

Si uite asa furi profitul statului, il transfori in profit particular, doar actionarii companiilor private sunt prieteni de-ai vostrii, sunt in gasca voastra. Sa va ia dracu! Ne distrugeti tara!

Nu va pasa de noi, nu va pasa decat de voi!

Ura din mine ar transforma totul intr-un camp de lupta, v-as vana pe toti guvernantii care improscati cu cacat tara, v-as urmarii cu arbaleta, v-as trage cu Aku in glezne, v-as da foc caselor voastre facute din banii nostrii si v-as arunca plin de rani intr-o groapa cu sare!

Sper sa putreziti asa cum ruginesc vagoanele cfr-ului!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu