Paris, je t'aime!


Mai ieri parca am scris un post despre Paris, despre cat e de fascinant si despre cat de mult mi-as dori sa ma reintorc, iar dorinta mi se poate indeplini datorita RFI Romania. Ce e RFI? RFI România este filiala postului public francez Radio France Internationale, radio de actualitati 24h/24h, care emite la Bucuresti din 1992. Astfel ei organizeaza un concurs, care are ca premiu un week-end prelungit în doi la Paris, in intervalul 26-29 noiembrie.
Ideea principala a concursului e de a asculta radioului sau a vizita situl oficial si ati da seama care sunt cuvintele cheie ale zilei.
Finalitatea concursului va fi in 16 noiembrie, cand realizatoarea programului „Zebra” va selecta trei mailuri finaliste din totalul mailurilor primite si se va organiza o tragere la sorti. Premiul 1 castiga weekendul la Paris, iar celelalte 2 locuri vor primi premii speciale. Asa ca nu uita sa accesezi pagina oficiala a concursului, pentru a afla mai multe informatii si pentru a fi pe deplin pregatit odata cu inceperea concursului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu