Fetele norocoase

Fetele Norocoase in opinia mea sunt cele care ajung in top, in varful organigramei si au reusit prin perseverenta, munca si daca e cazul noroc sa aibe un dream job. Fetele Norocoase se vor a fi si cele care lucreaza cu norma intreaga in cadrul unui proiect de video chat si din partea mea toata stima pentru ca fac ceva. Decat sa ajunga sclave duse de tigani prin alte tari pentru prostitutie au reusit sa isi primeasca banii si altfel. Desi am exagerat, cu siguranta voi fi iertat pentru ca Fetele Norocoase in cinstea carora dedic postul se pare ca sunt persoane de calitate, lucru inteles din descrierea aflata pe site si din propaganda facuta de multa vreme in online, lucru de care voi crede cu tarie si in viitor.

Din punctul meu de vedere, fiecare individ, fie ca e de sex feminim sau de sex masculin, poate reusi atat timp cat isi doreste, invata, stie, e capabil si i se ofera o sansa. Un lucru foarte important de retinut e ca sansa se iveste doar de cateva ori, iar daca atunci nu ai profitat de ea cu siguranta va fi greu pe viitor.

Fiecare face ce poate, cum poate si cat poate si da... suntem in masura sa judecam, avem dreptul, iar putin respect ar prinde bine.

*acest articol este sponsorizat

3 comentarii:

  1. Anonim spunea...

    În spatele fiecărui bărbat se află o femeie puternică. Deci, fetele sunt norocoase întodeauna!

  2. Sisteme de copiat spunea...

    Foarte adevarata vorba.Nu poti trai nici cu ele insa nici fara ele.

  3. bijuterii spunea...

    ..ei nu stiu daca e vorba de teama..e un bussines.. si dupa cum am vazut in ultimul reportaj TV..unul care vinde foarte bine..

Trimiteți un comentariu