Comert electronic

E criza, e rau, dar poti investi. Daca vrei sa incepi o afacere pe timp de criza, poti intra in domeniul de afaceri online, axandu-te pe comert electronic printr-un magazin virtual. Ai sprijin total in comert electronic de la Entelion Software.

Entelion este un furnizor de servicii enterprise de comert electronic, bazate pe propria platforma de e-commerce si CMS. Entelion vine cu o suita de aplicatii web, pentru a sprijini firmelor ce cauta sa maximizeze profitul in domeniul comertului electronic.

Afacerile pe timp de criza se pot dovedi a fi profitabile. Afacerile online au luat amploare in ultima perioada,mai ales in ultimii ani, iar cu o strategie buna pusa la punct, cu un magazin virtual bine definit profitul poate fi maxim.

Entelion Software propune exploatarea oportunitatilor oferite de comertul electronic si vine in intampinarea clientilor cu oferta de implementare a unui magazin virtual, care poate fi integrat dupa cerinta cu aplicatii de gestiune stoc, preturi, facturi si incasari. Situl construit poate fi si unul de prezentare, poate fi un site pentru vanzari directe la consumatorii finali sau vanzare catre distribuitori.

Oportunitatile pot fi multe, ariile de acoperit sunt vaste, diverse, o alegere inteleapta in domeniul comertului electronic se poate dovedi aducatoare de profit.