Tensiometre

Digital sau clasic tensiometrul este un lucru esential care trebuie sa se afle in trusa de ingrijire personala.

Preturi competitive, solutii eficiente, produse performante, sunt doar cateva din atuurile companiei ABI Solutions, o companie proactiva si dinamica, care exploateaza domeniul pietei de produse pentru ingrijirea corporala.

Compania in cauza ofera o gama larga de produse performante consumatorului de rand, fara o pregatire medicala necesara, care doreste sa aibe propriul kit de verificare a sanatatii acasa.

Produsele vandute de catre ABI Solutions ofera garantia unui produs de calitate si performant. Prin contracte de exclusivitate cu diverse firme de renume, ABI Solutions pune la dispozitia clientului tensiometre, glucometre, cantare si alte diverse aparate.

Revenind la tensiometre, merita precizat ca tensiometrul digital e foarte performant, el controland automat toate procesele care implica citirea si afisarea corecta a pulsului si a tensiunii.

Tensiometrele oferite de ABI Solutions sunt compacte,foarte usor de folosit, de transportat si evident la un pret accesibil.

Gama este variata, pentru bugetul si dorinta oricui, de la tensiometru aneroid pana la tensiometru digital vorbitor, sigur vei gasi un produs care sa te incante. Cu afisat alb negru pe un ecran simplu sau cu afisat pe un ecran LCD ori LED, ai tot timpul siguranta ca citirile vor fi corecte, datorita certificarii tensiometrului conform normelor europene.

Cu garantie de pana la 2 ani, tensiometrele de la ABI Solutions isi vor dovedi intotdeauna utilitatea.