Ganduri de pace in vreme de razboi

Lasand pentru cateva clipe melodrama la o parte si adoptand o atitudine realista, demna de a unui om bine ancorat in realitate putem trece pe hartie persoanele care au avut o influenta in viata personala, familiala sau generala a fiecaruia.

Particularizand pe viata personala, incepand din gradinita si terminand cu job`ul, ma gandesc si imi notez, pentru a da o importanta deosebita, cei cativa care mi-au fost alaturi pe parcurs. Enumar prieteni de generala, prieteni de liceu, prieteni din facultate, precum si prietene de toate soiurile, incepand de la one night stand si terminand cu un happy endinguri surprinse in filme de Oscar, ma declar multumit si impacat de un trecut agitat, frumos si plin de nebunii.

Uit uneori pe cine am aproape, cine imi vrea binele si raul, cine vrea sa ma indrume si sa ma vada alaturi de el, fie si la o cafea, dar imi reamintesc exact cand trebuie, la limita tarziului, de ajutorul si vorbele spuse chiar in nopti de furtuna.

Si trebuie continuata aceasta atitudine sau cum vrem sa o catalogam si recompensarea acelora care ne-au fost de folos in intregirea si conturarea personalitatii care ne defineste in prezent.

Cu zgarieturi dar si cu petale de trandafir presarate pe poteca aleasa, defapt pe poteca unica avuta in cale, imi exprim respectul pentru interventiile din exterior si pentru prieteniile legate, sfarsite, pe care de disparitie sau in plin rod. Cu bune si cu rele suntem cine suntem si nu avem ce comenta excesiv, timpul comentariilor si razvratiriilor a trecut, deci si asadar, iar prin urmare sa ne gandim si sa planificam putintel urmatoarea miscare si urmatorul salut: catre cine, cum si de ce.

Fire critica si constructiva in principal acord calificativul de FB tututor care si-au lasat un "draft" in "folderul" prezent.

Urmeaza un road-trip, iar daca toate sunt bune si frumoase ma voi oprii pe la voi sa va salut si sa va aduc un mic semn de multumire pentru ca ati fost adevarati.

Asa ca pace in vreme de razboi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu