Ţigania


De ce credeti ca in Romania exista atata tigan? Hai sa analizam aceasta informatie printr-o prisma obiectiva. Care ar fi explicatia ca in celelalte tari nu s-au aciuat atatia ca si la noi? Explicatia pur si simplu sta in "Miorita". Sa explicam:

Un popor a carui opera literara anonima de baza propovaduieste resemnarea in fata unor ucigasi si hoti cum erau cei 2 ciobani este foarte simplu sa tragem concluzia ca aceasta blandete docila si idioata a acestui popor a favorizat asezarea tiganilor pe aceste meleaguri.

Daca stam sa ne gandim ca singurul om politic care a vrut sa scape tara de acest flagel, care vedem ce probleme mari provoaca in tara si peste hotare, a fost Antonescu, acest lucru ne duce implicit la ideea ca Antonescu a fost un mare patriot pentru ca pe un patriot il caracterizeaza dorinta de a face bine tarii si implicit populatiei tarii.
Nu ne putem baza pe sistemul justitionar pentru ca in esenta justitia este idealul nostru cel mai elevat si natura noastra cea mai josnica pentru ca pentru bani orice jegos de tigan ar putea sa scape.

Singura solutie ar fi adunarea si stabilirea unui teritoriu in care tiganii sa traiasca si sa administreze acest teritoriu neiesind din granitele lui decat cu un permis special si daca nu a avut nici o condamnare sau solutia benefica a sterilizarii tuturor tiganilor ceea ce ar duce la disparitia acestora in maxim 50-60 de ani.

Oricum aceasta problema intr-un fel sau altul trebuie sa isi gaseasca rezolvarea pentru ca nu se poate ca un grup restrans al populatiei, vorbind de populatie la nivel european si mondial, sa isi permita sa incalce flagrant ordinea sociala din orice tara unde ajung. S-a pus procentul mare pe infractiuni in randul tiganilor pe seama inculturii, dar acest lucru nu este adevarat prin simplul fapt ca tiganii nu au capacitatea intelectuala efectiva de a asimila cultura. Iar un om care nu asimileaza cultura este pe acelasi plan existential cu animalele.

Deci nu putem simti nici o mustrare de constiinta daca acesti suboameni vor disparea.

1 comentarii:

  1. Anonim spunea...

    ti-am dat un oarecare raspuns la articol:
    http://rowep.wordpress.com/2009/03/05/tigania-un-fel-de-raspuns/

Trimiteți un comentariu