@Metro

Metro. 12:20.
Te dai cu coruciorul prin magazin, ai ginit o haina, vrei sa o probezi, intrii in una din cele 3 cabine de proba, iesi afara din prima ca nu are oglinda. Intrii in alta, ai reusit. E buna. Hai spre casa.

Te scobesti dupa legitimatia de client. Eh cacat. Ai scapat-o in cabina. Prinzi 5 la ora printe raioane, rotile deja se incingeau. Intrii in cabina, nu mai e nimic. Intrebi angajatii daca au vazut un card sau au auzit ceva. Nimic. Te intrebi de ce ti-ar lua cineva legitimatia? Oricum o declari nula si o poate arunca. Raspunsul: suntem prea prosti.

Mergi la relatii clienti, intrebi daca nu a venit nimeni cu legitimatia ta sa o returneze. Evident nimic. O rogi sa iti faca alta legitimatie. Iti cere buletinul. E la camatari! Carnetul de soferi atunci? Is pe nashpa. Ii trebe cuiu firmei. Nu-l stiu, am prea multe. Zice ca nu are ce sa-ti faca. O intrebi: si eu ce fac cu marfa? Ea ridica din umeri. Ii explici ca stii toate datele firmei cu exceptia cuiului si ca ar fi bine sa te rezolve. Iti zice sa astepti. Se ocupa de cei cu aparate electrocasnice vechi si cu alti prieteni de-ai managerului care vin la o sueta. Stai ca bou si te uiti. Iti bagi pula si pleci. Iti suni un prieten. Iti vine in ajutor.

Te indrepti spre casa.Ora 13:00. Prinzi schimb de tura. Toate casele is moarte. Astepti ca un prost pana numara si semneaza procesele pentru bani. Hai ca ajunge la tine. Iti vede cardu. Intreaba: platiti cu cardul? Raspunzi: Da!E o problema? Ea: s-ar putea ca nu mai mergea pos-ul. Intrebi: si nu il repara nimeni? Ea: o sa vedem.

Ai reusit. Te indrepti spre iesire. Trei sunt cu stampilele, 1 stampileaza, doi se sprijina. Oamenii erau la coada. Eu ma bag printre si dau sa plec. Una urla: stati domnu`! Intreb: cat? Ea nimic. Pune stampila si schiteaza un gest de durere in cot.

Hai mersi. Am plecat.

Morala? E 13:20.

4 comentarii:

  1. Ioan spunea...

    Salut, m-am mutat pe http://ro.ioanmihai.info

  2. Anonim spunea...

    Microsoftcompany web directory.Add Link to seo friendly free general web directory,
    reciprocal web directory,featured web directory,regular web directory.www.microsoftcompany.com

  3. Petru spunea...

    Tare !

  4. Alex spunea...

    angajatii din constanta de la metro sunt de asemenea mai neseriosi...insa daca esti rabdator poate te ajuta cineva :)), nu am avut astfel de probleme si sincer nu imi doresc ...salve

Trimiteți un comentariu