Regres

Un om tare fain zicea ca ne meritam soarta si aici cred ca subscriem cu totii. Cand vin problemele peste tarisoara noastra niciodata nu ne entuziasmam ca wow... am reusit sa le rezolvam! Doar ne enervam pentru ca: utilizajele de dezapezit nu fac fata, trenurile intarziere, criza ne ingroapa, casa a ars din cauza intarzierii pompierilor, hotii ne fura ca asa trebuie, gravida a nascut in ambulanta din cauza traficului, Ion nu a mai fost ingropat fiindca un tir a lovit cortegiul, muntii se duc la vale pentru ca am taiat toti copacii.

Toti ridicam din umeri si aprindem o tigara.

Din 13 decembrie mersul trenurilor s-a schimbat. Astfel in loc de reducerea timpului de calatorie, semn al dezvoltarii infrastructurii si al bunului mers al lucrurilor, ele si-au marit intervalul intre destinatii.

Concret: Curtici -Arad pana acum: 17 min; Curtici -Arad din 13 decembrie: 22 min; Aceiasi distanta, aceiasi infrastructura, nici o modificare.

Daca o tinem tot asa, nu vom ajunge nicaieri.

4 comentarii:

  1. mace spunea...

    vom ajunge departe... cu gandul, ala e cred singurul care mai poate prinde viteza...

  2. Anonim spunea...

    Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

  3. Dani spunea...

    Ba s-ar putea sa ajungem undeva...cu 50 de ani in urma.

  4. random spunea...

    la acceleratu iasi-timisoara care avea intarziere 120+ minute acuma s-a adaugat intarzierea in interval :)) ce dragutz

Trimiteți un comentariu