Curcanii

Unde sunt curcanii care pana mai ieri, cand nu era zapada, ii vedeai in intersectii cu mainile intinse? Era si plin de comunitari care dirijau circulatia. Acum nu mai vezi nimic. Probabil ca atunci cand e zapada nu e trafic si se circula mai ordonat. Sa fie de vina oare mocirla si beltile care va pot pata uniforma?

Eu nu pricep rostul unui curcan in intersectie daca merg semafoarele.

Acum ca e frig si bine, puzderia de curcani s-a adapostit in birouri si o ard la cald. Cele 4 zile de concediu fara plata s-au terminat. Hai la lucru si hai prefaceti-va ca dati cu folos cu mainile.

Stiu... v-ati ascuns cu radarul si scrieti procese verbale in clima.

Nu va doresc raul, dar nici binele.

6 comentarii:

  1. Adrian M. spunea...

    Va contactez sa va propun un link exchange cu http://onmysite.ro si daca sunteti interesat si de campania BlackList - detalii aici http://onmysite.ro/blogs/blacklist. Astept un raspuns (pagina contact). Va multumesc.

  2. Anonim spunea...

    Salut :) Te-am adaugat si eu la blogroll ...

    Sarbatori Fericite si sa ne mai citim :D

  3. Anonim spunea...

    Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

  4. gabeeeh spunea...

    Salut. Tinand cont ca-s in turneu de promovare cu blogul, iti propun un link exchange.:))
    http://gabeeeh.wordpress.com , nume: emergency
    Astept datele tale. :) Bafta si multumesc. =)

  5. Unknown spunea...

    Sub crenguţele de brad împodobite cu steluţe de nea,sărbătoarea Crăciunului să vă găsească bucuroşi,frumoasi,sănătoşi şi mă ales alături de cei dragi. Sărbători Fericite !

    p.s Din greşeală i-am trimis Elodiei cadoul tău dar o să te sune ea să ţi-l dea.Craciun fericit!!

  6. Cristina spunea...

    Craciun Fericit si un 2010 plin de sperante si impliniri pe toate planurile. La multi ani !

Trimiteți un comentariu