Cadouri pentru aia mici

Vin zilele de nastere ale nepotilor, cadouri, cadouri si iar cadouri. Ce jucarii pentru copii as putea gasi la preturi decente si unice? Am dat peste un site cu o idee originala, ei vand jucarii pentru copii pentru toate buzunarele si pentru toate gusturile.

Din categoria jucarii pentru copii cu varsta pana in 10 ani am gasit o statie spatiala din lemn, mi s-a parut ideala si unica, asa ca am comandat-o. In cateva zile mi-a sosit si nepotul meu, pe nume Raul, a fost foarta incantat de ea.

Mi se pare tot mai dificil sa gasesti jucarii pentru copii la preturi acceptabile, unice evident si cu o speranta de viata mai mare de 1 zi, avand in vedere cat de energici sunt cei mici.

Cei cu site-ul vad ca s-au axat mai mult pe jucarii pentru copii din lemn, probabil s-au gandit la rezistenta, asa ca din partea mea go for it.

Observ ca s-au nisat pe o piata mult ravnita si competitiva. Sunt sigur ca situl lor dedicat in exclusivitate pentru jucarii pentru copii le va aduce un oarecare profit, important ar fi sa isi gaseasca un portofoliu de clienti care sa aprecieze unicitatea cadourilor si care sa puna accent pe cadoul ales.

Ne e usor sa trantim un trening sau un set de scutece, dar nu ar fi mai important sa ramana in urma cadoului si o impresie pozitiva?