Samsung Chat | Samsung S3350 Review

Posesor al unui Samsung Chat sau S3350 cum ar fi denumirea lui codata ma tot chinui de ceva vreme sa scriu despre el. Dar e atat de frumos incat nu stiam cum sa il descriu si iata ca am facut curaj. Pe cutie scrie Samsung Ch@t 335 deci numele telefoanelor Samsung nu o sa le inteleg niciodata, complicate ca naiba. Pe piata se gasesc 3 variante: metallic black, champagne gold si silver iar cu aceasta ocazie iarasi zbor cu gandul la tot felul: la lg gt405 black ma gandeam la un mercedes black series, iar la Samsung Chat Champagne Gold la o sampanie scumpa exact ca in imaginea alaturata. Iarasi numele pretentioase ma baga in pamant, dar e de inteles atunci cand trebuie sa ii faci publicitate unui telefon de clasa medie si sa le dai peste nas celor de la Nokia cu varianta lor C3 Golden. O denumire pretentioasa, o culoare interesanta, greutate mai mica care alaturi de celelalte retusuri il depaseste pe C3 Golden.

Preturile incep de la 365 lei pentru versiunea Mettalic Black. De ce sa il cumperi? Pentru ca exista o sansa sa nu ai bani de un BlackBerry cu tastatura QWERTY sau alte telefoane high end de acest gen.

Samsung Chat 335 vine in cutie doar cu casti, dar sunt low cost si le-am lasat deoparte pentru alte casti cumparate pentru laptop caci mufa 3.5 a fost o miscare buna. Bateria e de 1000 mAh deci e mica si telefonul e foarte usor. Tastele merg bine, butonul din mijloc al Samsung-ului Chat touch sensitive optical trackpad are optiune de reglare a sensibilitatii deci te descurci usor din prima.

Daca esti utilizator incepator al tastaturii qwerty vei avea norocul cu singurele jocuri free din telefonul Samsung Chat 335 care te vor obisnui sa te joci cu tastatura si sa iti formezi dexteritatea.

Meniul e foarte simplu si placut in comparatie cu Nokia C3 care e rivalul de clasa, meniul din C3 parca e facut din topor, dar functiile se aseamana si simplitatea domina ceea ce e bine caci nimeni nu vrea sa fie complicat si incurcat de un telefon de clasa medie.

Are wifi deci e okay, pacat ca scrie mare sub ecran Wifi, cateodata dandu-ti impresia ca ai in mana o replica de telefon luand in considerare ca e si usor. Deasemenea iti poti personaliza background-ul, avand oricum preinstalate aplicatii de facebook, yahoo, google, msn si twitter. Navigatorul e de porc, dar cu opera mini instalata te vei descurca de minune.

Bateria te tine cat vrei: daca esti pe net si folosesti mp3 player-ul ai norocul la o zi, iar daca il folosesti doar pentru mesaje si convorbiri 2 zile e garantat.

Camera de 2 Mp fara blitz o folosesti aiurea cand nu ai ce face, nu are rost sa te chinui sa faci poze, chiar daca rezolutia de 1600x1200 si tot felul de setari pentru finete iti creaza impresia ca pozele vor fi reusite si demne de wall-ul facebook-ului.

In concluzie Samsung Chat e bun, e interesant, nu iti vine sa dai cu el de pereti, trebuie sa iti cumperi card microsd, se aude bine la el, se misca bine, e reusit si se vinde foarte bine. Intre Nokia C3 si Samsung Chat / Samsung S3350 / Samsung Ch@t 335 aleg Samsung-ul. Te prinde. Au dat lovitura.

2 comentarii:

  1. Dragos spunea...

    Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!

  2. Raul spunea...

    Faina recenzia asta!

Trimiteți un comentariu