Un alt fel de „recrutare” – Head and heart hunting

Avem de-a face cu un nou concept pentru mediul business din Romania propus de agentia de matchmaking UmbrellaforTwo. Ce este acest serviciu? Pai este un serviciu dedicat profesionistilor din mediul business care sunt in cautarea celeilalte jumatati. Se pare ca UmbrellaforTwo a reusit sa preaia principiile de head-hunting din recrutare si sa le transpuna in viata sentimentala.

Au reusit asta prin adoptarea procesul de recrutare si selectiei pentru un job din cadrul unei companii si l-au implementat cu succes, astfel agentia este pregatita sa caute proactiv persoane in afara bazei de date, sa selecteze potentiali parteneri in functie de cerintele clientilor sai si sa prezinte o lista scurta din care acestia pot alege persoanele pe care doresc sa le intalneasca.

Daca intr-o zi o sa primesti un telefon din partea unui consultant UmbrellaforTwo care te invita la o discutie spunandu-ti ca s-ar putea sa cunoasca persoana potrivita pentru tine, chiar daca initial te face sa zambesti, ulterior s-ar putea dovedi o propunere interesanta.

Daca iti doresti sa cunosti consultantii UmbrellaforTwo, poti sa-i contactezi direct sau este posibil sa-i intalnesti la urmatorul eveniment de networking la care participi.

Asadar: