LG GT405 Review

O ard de vreo 3 saptamani cu LG GT405 BLACK. De retinut ca e BLACK. Numele e atat de porno, incat ma duce cu gandul la Mercedes SL 63 Amg BLACK SERIES.

Clar ca nu se compara. LG GT405 e facut pentru clasa muncitoare, muritoare, nici de cum pentru high society, deci nu e un telefon high-end.

E simplu, e dragut, are ecran mare touchscreen, care raspunde extraordinar de bine la comenzi. Are 5 mp, pe care ii folosesti cu spor daca nu e intuneric(nu are blitz). Recunosc ca nu am facut decat 3 poze, dar de cate ori am intrat in meniul camerei, nu am reusit niciodata sa dau zoom, butonul de zoom ii impietrit, decolorat.

E mishto, in comparatie cu LG KU990 ca poti asculta radioul si naviga pe web in acelasi timp. Deci un succes de la LG.

Poti sa iti pui pe background tot felul de shortcut-uri, care se aliniaza mishto daca agiti telefonul. Aici intra in functie accelerometrul.

Ah... are auto rotate, e cool, scrii mesajele sau vizualizezi pozele cum ai chef si cum invarti de telefon.

O functie interesanta si sper sa fie standard de acum inainte e navigarea in poze cu ajutorul unei stersaturi pe ecran, in stanga, in dreapta, same shit ca la iphone. Dai in stanga cu degetu, mergi la poza din stanga samd.

Nu am reusit sa imi configurez casuta de email, ceea ce ii trist, pentru ca nu pot atasa documente, poze etc unui email din browser.

Are 2 aplicatii dragute, care folosesc accelerometrul: zaruri si ruleta. E distractie, nu gluma.

Wifi-ul lipseste cu desavarsire, dar compenseaza cu semnal bun de navigare standard. La naiba!

Are pen, deci esti smecher, pacat ca il vei folosi de cateva ori in viata, nu ai nevoie de el, indiferent ce deget gros ai avea.

Bateria ma tine, e buna, dar am ramas dezamagit ca nu am primit in pachetul telefonului cablu de date. M-am consolat cu casti, dar ... nu sunt pentru urechile mele.

Pretul inca e mare , dar in timp se va stabiliza si va reflecta valoarea reala a telefonului.

LG GT405 este un model placut, pe care l-as recomanda tinerilor, un telefon de clasa medie care isi face treaba bine.

UPDATE

Mi-am configurat youtube-ul pe telefon, mi-a mers o zi fara probleme. M-am trezit dupa ceva vreme ca nu mi se mai incarcau videoclipurile si ca telefonul "imi era inchis": telefonul era pornit, semnalul imi era full, cateodata imi cadea cu totul. Nu puteam sa sun, nici sa fiu sunat. Am incercat tot felul, dar am renuntat rapid si i-am dat reset si totul a revenit la normal. De aici nu am mai configurat nici un youtube.

Pentru cei care vreti sa configurati youtube pe telefonul acesta sau pe alte telefoane din gama lg puteti folosii setarile date de catre cei de la orange:

Pentru a putea vizualiza videoclipuri pe youtube este nevoie sa faci urmatoarele setari in telefon :

Meniu - Setari - Conectare - Setarile retelei - Modul retelei - UMTS 2100 & GSM

Meniu - Setari - Conectare - Profile Internet - Adaugati profil - Numele serviciului: Internet | Utilizare proxy: Oprit | Punct de acces: Orange Internet

Meniu - Setari - Conectare - Puncte de acces - Adaugati profil - Titlul conexiunii: Internet | Purtator:GPRS | Autentificare: Fara autentificare | APN: Internet

Meniu - Setari - Conectare - Conexiune cu pachet de date -> Cand este necesar

Meniu - Setari - Conectare - Setari streaming - Adaugati profil - Titlu: youtube | Nr. port UDP:1024~65535 | Profil Internet: Internet


UPDATE!

Stiti pe unde se invart preturile in prezent pe piata SH? R: in jur de 200 lei

10 comentarii:

  1. Anonim spunea...

    SAl,dak imi iau net pe cartela,am acces la youtube?de exemplu la cartela orange internet nu pot sa merg decat pe google ...etc,dar inca nu stiu cu vodafone,cica la aia merge tot...dak stii cv anuntama pls .. scooby_doo_alex07@yahoo.com

  2. Anonim spunea...

    nu merge!:(

  3. Anonim spunea...

    chiar nu merge..:(

  4. Narcis spunea...

    frate ms de cand ma chinui eu sa vad filme pe youtubee :XX ms mult, dak stii cumva imi poti spune cum sa fad pe youtube cu un samsung s3310 (daca merge sau daca sti)?

  5. Narcis spunea...

    nu merge bine

  6. George Nicolae spunea...

    Regula de aur: suna la serviciul clienti indiferent de reteaua in care esti si sigur te vor ajuta.

  7. Biletul Zilei spunea...

    Din intamplare am vazut sub asta. A mea soatza lucreaza la o companie d'asta. Are tel de serviciu cu abonament super la net. Eu o cartela la acelasi operator. Nu-i dau numele sa nu fac reclama, insa pe cartela, cu cheita ptr net..imi merge binisor netul pe laptop. Nu va imaginati ca descarc filme...insa unde e nevoie imi fac treaba. Pe telefon, totul e OKAY...APROAPE MEREU...
    George Nicolae...are dreptate. Nu e tocmai nice sa apelam ptr orice, dar e mai sigur si mai rapid...daca aude ce sfaturi dau, dorm cu catelul pe pres :))

  8. Anonim spunea...

    lg gt 405 are mod maini libere si daca da cum se obtine ?

  9. Anonim spunea...

    stii cumva unde gasesc la gt405 contorul de mesaje?l-am cumparat recent si nu l-am gasit inca. ms ... qlarivia@gmail.com

  10. Anonim spunea...

    daa am faut setarile asa cum sunt mai sus ma taxeaza

Trimiteți un comentariu