Dobitocii dracului

Titlul ales totusi cu bun simt, face referire la cei din conduceri, din compartimentul de management al diferitelor instutii si societati.

Acest post face referire la compania CFR, totodata urmatoarele se pot generaliza.

Dupa ce au dus CFR pe butuci, toti se cred nevinovati si incep sa se zbata ca pestele pe uscat pentru o redresare, pentru o echilibrare a veniturilor si cheltuielilor. Au inceput sa faca tot mai des supracontroale in speranta ca oamenii vor avea tichete de calatorie. E trist faptul ca sunt delegati si 2 polisti pe langa supracontrolori in speranta ca nu se mai ia spaga. Oricum nu se lua, dar fie...

S-au trezit falimentari si au inceput masurile. Nu mai bine luau masurile din timp? Erau vremuri cand majoritatea mergeam cu nasu, pierderile erau masive si iata ca indiferenta doare la final.

Ii fac dobitoci, ipocriti, ordinari pe cei din conducerea CFR, care nu au luat masuri la timpul lor. Traind intr-un mediu ceferist si cunoscand situatia din trecut si comparand-o cu cea din prezent mi se face scarba.

Sunt frustrat pentru ca se puteau prevenii unele situatii, sunt frustrat pentru ca nu se face nimic la timp, sunt frustrat pentru ca nu se gandeste in perspectiva.

Ar mai fi de spus multe, de analizat si de demonstrat, dar deocamdata abandonez subiectul din lipsa de nervi.

Multi prosti sunt pe lume si vai de noi cand aceia ne conduc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu