Tizo.ro se inchide

Inchidere Tizo.ro

Dragi utilizatori,

Urmare a sugestiilor si solicitarilor trimise de voi in ultima vreme dar si de-a lungul acestor 4 ani si jumatate, dorim sa va informam ca incepand cu data de 15 Iulie 2011, echipa Tizo, a decis sa se alature si sa-si canalizeze toate eforturile si atentia, catre celelalte site-uri din grupul Allegro Romania, TrendZone, Mercador si Autovit. In concluzie, incepand cu aceasta data, site-ul Tizo.ro se va inchide.

Va multumim pentru colaborare si pentru spijinul acordat in toata aceasta perioada si va asiguram ca doleantele voastre exprimate de-a lungul timpului, vor fi pe deplin satisfacute de noile noastre proiectele.

Imi pare extrem de rau pentru inchiderea sitului, monopolul va fi okazii. Tinand cont de banii investiti in promovare, afiliere toate lumea se astepta la rezultate. Dar se pare ca nu. Daca nu e sa prinda chiar nu prinde indiferent de munca depusa.

De aici.

Programul de afiliere mi-a adus cativa banuti, vanzare prin tizo.ro am avut doar una cu finalitate, dar ridicand covorul si uitandu-ne sub pres.... nu mergeau vanzarile.

Mult succes companiei. Din partea mea respect pentru efortul depus.

2 comentarii:

  1. Anonim spunea...

    .inntram in normalitate incet, incet...era o facatura; un posibil concurent pt okazii...Poza in concurent moca; fara taxe... fiinca nu avea de la cine sa le ia inca...
    N-ati auzit de el..? in curand nu ve-ti mai auzii nici de okazii; va avea concurenta reala, ce ii va ingropa...
    Lucreaza uni la un soft moca; care va fi aruncat pe net. soft care iti cloneaza contul de utilizator de pe ocazii; iar cand va aparea si saitul de transfer moca, fara taxe; se va tranfera lumea angro... Deci iti vei putea tranfera datele tale ; produse de tine si introdise de tine pe okazii pe orice sait compatibil cu acest soft daca doresti; ca acum cu numarul de telefon ; pe care ti-l poti pastra in orice retea... Si atunci sa vezi respec si morcov pe aurolaci; ca daca e concurenta reala; castiga utilizatorul. Va ramane in final un singur sait; evident mai cuprinzator decat toate care sunt acum la un loc; si pe deasupra si moca. Se va autofinanta din reclama nu din taxe; fiinca nu va mai fi posibila introducerea unor taxe...din cauza migrarii spre moca.
    Desi yohoo si googel e moca; lumea prefera googel; fiinca nu te sufoca aiurea cu reclame. Moca moca dar si fara realame e mai bine uneori. Deci lumea daca area de ales va alege ceea ce considera ca ar fi mai convenabil ... Deci cand va avea de ales ; va alege... Deci; Googel lucreaza inca la asta...la soft... vom afta cu totii..

  2. Anonim spunea...

    ...era si timpul... urmeza okaziii ebay si restul....Se deschide in curand G-bay. E in lucru ;G-bay( googel...bay) in curand; care va creea ca deobiceio, o retea local-planetara; adica in functie de gradul de acreditare si cerificare al utilizatorului. Aces local daca nu prezinti garantie bancara; deci doar in romania, gen okazii. etc si extinsa; daca esti cerificat ca fiind solvabil; gen amazon... so romanii vor avea acces la reteau globala daca indeplinesc anumite standarde de acreditare. Se lucreaza la un soft de conversie automat prin care utilizatorul isi va putea transfera datele introduse si create de el de el pe diferite saituri de vanzari pe acest mega sait. E perfect acceptat din punct de vedere legal ca manopera utilizatorului; pozele introduse ; propozitiile create de acesta sub forma de descriere; etc. sunt ale lui; ii apartin. Deci; instalezi softul; introduci parola de pe saitul in cauza ; sa zicem e-bay...okazii etc si softul face un transfer de in formati si o conversie automata spre G-bay. Si rezulta un mega sait; adica unu singur; care mai e si moce moca ; ca daca n-ar fi nu ar avea suces; ca doar asta e si politica googel; moca si cat mai total... Triasca googel...

Trimiteți un comentariu