Retea individuala de alimentare cu apa

Pompa submersibila constituie o retea individuala de alimentare cu apa a unei locuinte sau a altui loc cu diverse intrebuintari. Adica poti sa ai pompa submersibila pentru locuinta, pentru irigare directa sau pentru colectare apa. Casnic sau industrial.
Pompele submersibile pot fi de inalta presiune, ele dand un mare randament si pot fi destinate unor domenii de utilizare speciala si la adancimi care pot fi peste 50 de metrii.

Puteti comanda de pe pompa-submersibila.com.ro o gama variata de pompe pentru intrebuintarile fiecaruia de la diversi producatori. Ele pot fi automatizate, astfel ele pot fi folosite pentru alimentarea intreaga a locuintei, asta insemnand ca apa pompata poate fi folosita exact ca cea furnizata de la reteaua de apa canal.

Ca si aplicatie practica ma gandesc ca ele pot fi folosite in mod special pentru irigatii, pentru colectarea apelor putin murdare si evident pentru o locuinta care nu are posibilitatea conectarii la reteaua de apa. Eventual la cabane si alte locuinte izolate.

Cel mai bun lucru e automatizarea, cu presostat electronic, care iti poate influenta si modul de turatie al pompei. Util pentru cei care nu pot fi tot timpul prezenti in acea locatie sau pentru cei care doresc sa elimine un posibil disconfort.

Pompele pentru puturi au ca structura  otelul inoxidabil, sunt fiabile si usoare ca si greutate cu necesitati minime de intretinere. Inainte de orice achizitie trebuie in prealabil facut un studiu, in speta un studiu legat de putul unde vrea sa se instaleze existand pompe pentru extragerea apei de la adancime medie si pompe pentru mare adancime. Astfel pentru debitul de la care apa este pompata trebuie sa respecte cateva conditii, una dintre condiite principale ar fi adancimea, care sa fie corelata cu debitul pompei si o alta conditie ar fi sa se acopere consumul estimat.

Pompa submersibila poate fi setata si pe mod economic pentru a evita o eventuala risipa., recomandandu-se totusi un debit moderat tinand cont de unele tipuri de pompa care poate avea in dotare un rezervor unde se poate acumula apa si se pot acoperi potentialele diferente de consum. Se recomanda o atentie sporita la debitul pompei comparativ cu debitul putului pentru a evita eventuala discfunctionalitati.

In cazul in care nu se respecta conditiile enuntate anterior pompa care impinge apa la un  debit posibil mai mare decat al putului pot aparea diverse consecinta care pot duce la scaderea nivelului hidrodinamic. Adaugam si posibilitatea sa se infunde pompa, pentru ca practic prin suprasolicitare sunt antrenate in lichidul pompat mari cantitati de nisip, impuritati si diverse corpuri straine. In momentul in care se stabileste un anumit debit la pompa trebuie sa se tina cont neaparat  si de potentialul si caracteristicile putului forat si nu trebuie doar sa se estimeze parametrii numai in functie de necesarul de consum al omului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu