Experienta Orange First Step

Dupa finalul lunii de practica Orange First Step la shopul din Arad am revenit cu cateva concluzii promise si in primul post despre Orange First Step.

In ultima zi am iesit din shop melancolic, intershipul sau practica in termeni populari a luat sfarsit. Festivitatea de premiere a avut loc la Bucuresti, cu cazare Bucuresti, unde practicantilor de prin tara cat si capitala ne-am adunat la un loc alaturi de coordonatorii programului Orange First Step si am discutat, am dat si am primit feedback, am fost premiati iar totul s-a terminat intr-o atmosfera optimista si plina de speranta pentru fiecare dintre noi. Iar seara impreuna cu colegii care au profitat de cazare Bucuresti oferita de Orange am iesit in centrul vechi pentru un team-building. Fenomenal.

Speranta si optimism nu valorificata printr-un job ci speranta si optimism de viitor, cu increderea ridicata si cu alte ganduri, idei cat si conceptii despre mediul privat si activitati adiacente schimbate si puse la punct.

Timpul petrecut alaturi de Orange a fost prea scurt, dar am reusit sa culeg si sa procesez o parte din multitudinea de informatii care mi-au stat la dispozitie cat si sa bag la cap ceea ce imi explicau colegii de la shop. Deci am invatat lucruri noi.

Mi-am indeplinit sarcinile, am facut temele primite, m-am distrat, am invatat ce inseamna munca in echipa si multe alte lucruri care ar merita insirate, dar din lipsa de timp si de subiectivism nu o fac.

Fiecare dintre practicantii Orange First Step din sesiunea iulie 2011 am cautat sa asimilam cat mai multe lucruri si iata ca toate au dus spre un final fericit drept dovada parerile bune a celor cu care am discutat in Bucuresti.

Am iesit si am vazut lumea cu alti ochi, mi-am slefuit calitatile, mi-am inabusit defectele.

O alta lume, alt mediu, greu de descris dar mirific de trait.

Celor care urmeaza sa faca practica in august si septembrie prin Orange First Step le doresc mult succes, rabdare, perseverenta si sa aiba certitudinea ca le va fi de folos.

p.s. acest post include linkuri sponsorizate

UPDATE

-o parte din colegi au aparut si pe profilul de facebook Orange.
-restu...eram la tigara

13 comentarii:

  1. Anonim spunea...

    Felicitari! Am aplicat si eu pt sesiunea din septembrie! Inca astept raspunsul!

  2. zgubilici spunea...

    Felicitari! O mare realizare dupa cum spuneai si tu... Am iesit si am vazut lumea cu alti ochi, mi-am slefuit calitatile, mi-am inabusit defectele. Cred ca toti avem nevoie de asa ceva.

  3. Natural spunea...

    O experienta pozitiva trebui cunoscuta de cat mai multi, asa ca am bagat articolul tau la Blog and roll. Spor!

  4. Daniel Botea spunea...

    Si pentru ca am onoarea sa te am in blog-roll, am si placerea sa te invit la o initiativa-leapsa-ideee, cum vrei sa-i zici legata de ziua de miercuri. Fara alte cuvinte, iti propun sa preiei initiativa pe blog si mai ales in viata si sa vedem rezultatele. Spor!

  5. hartia spunea...

    eu acu termin. intr-adevar, timpul petrecut la orange a fost prea scurt, dar ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc o echipa atat de unita :)

  6. George Nicolae spunea...

    Pe ce departament faci practica si in ce oras?
    Ai fost la intalniri?

  7. Anonim spunea...

    Buna ziua! Exista si oportunitatea de angajare in urma acestei practici?
    Va multumesc!

  8. Claudia spunea...

    Buna seara!
    Tocmai am aplicat la o practica in cadrul orange pentru orange shop.
    Mi-ati putea spune daca dupa terminarea practicii sunt posibilitati de angajare sau pe ce departament sunt posibilitatti de agajare(un prieten a aplicat la departamentul tehnic)?
    Multumesc!

  9. George Nicolae spunea...

    Exista posibilitati.

    O sa va fie explicat in ziua de Induction oferita de catre departamentul Orange First Step.

    Pana atunci ... succes :)

  10. Ale spunea...

    Salut :) Este platit acest stagiu ? Multumesc

  11. George Nicolae spunea...

    Salut! :D

    Nu este platit.

    Dar fi sigura ca vei avea parte de surprize!

  12. Anonim spunea...

    Buna,
    Am fost si eu selectata pentru acest program si ar trebui sa am cursul de Induction Luni si de Marti sa incep programul. Problema este ca eu saptamana asta sunt putin prinsa cu o alta activitate si nu as avea timp sa ajung in shop decat dupa ora 16:30. Crezi ca vor avea o problema cu asta? La cursul de Induction o sa incerc sa ajung, cu toate ca am inteles din mailul lor ca nu e nevoie neaparat. Ce imi recomanzi?

  13. Soniiic spunea...

    Unde este mai ok? In shop sau departament ?

Trimiteți un comentariu