articole-sponsorizate.ro | bataie de joc

Pe articole-sponsorizate.ro gasesti un job disponibil la 6.96 lei pentru un ad-text de 130 cuvinte cu 2 linkuri spre un link cu referral spre un site de poker.

Imi permit sa presupun ca:
1.articolul a pornit de la proprietarii siteului articole-sponsorizate.ro ceea ce inseamna ca isi bat joc de noi.
2.articolul a fost acceptat de proprietarii siteului articole-sponsorizate.ro, el fiind propus de altcineva, iar acest lucru inseamna tot bataie de joc.

Comentarii:
1.daca proprietarii siteului articole-sponsorizate.ro folosesc bloggerii mici (cei mari il inchid din start) pentru propriiile castiguri cu linkuri de referral spre orice site, denota un mare profesionalism si o lipsa de respect dusa la extrem.
2.daca proprietarii siteului articole-sponsorizate.ro au acceptat campania altcuiva imi dau voie sa presupun ca lipsa de respect iarasi e in plop.

Oricum le-am intoarce asa ceva e inadmisibil, iar cei care scriu articolul pentru 6.96 lei sunt de-a dreptul peste stangul.

Later edit: se aplica varianta 1, banner de poker ruleaza pe site-ul lor.

3 comentarii:

  1. Natural spunea...

    Uite un Blog and roll aniversar din care faci parte :) Dar numai de sambata, incepand de la ora 10:09 :) Multumesc si ... spor!

  2. Yamasha spunea...

    Era de asteptat sa se intample asta, oricum, articole sponsorizate nu face decat sa duca pretul unui link foarte, foarte jos..

  3. Anonim spunea...

    Stati linistiti, se lucreaza chiar acum la un sistem care va cuprinde zona de blog, forum, stiri. Avem multi clienti care vor da bani frumosi ( si premii) pentru advertorialele respective. Promit ca revin cu link de indata ce site-ul va fi gata. In orice caz nu o sa fie bataie de joc.

Trimiteți un comentariu