RCA online

Pentru ca traim in vremuri in care timpul a devenit cel mai pretios lucru pe care il putem avea serviciile online vin in ajutorul nostru prin oferirea diferitelor produse si servicii alor companiilor care presteaza online scutindu-ne de deplasari, posibile tratari superficiale la ghisee si prin oferirea unor solutii printr-un singur click sau telefon.

Spre exemplu daca vreau asigurari rca in mod cert nu o sa strabat orasul in lung si in lat pentru a-mi gasi brokerul sau o persoana de contact de la diverse firme de asiguri si nici nu voi cauta rca ieftin din usa in usa pentru a economisi cateva zeci de lei, caci la urma urmei economiserea nu se va deduce prin timpul pierdut, drumul batut si asa mai departe. Aleg in mod cert un site specializat online care se ocupa rapid de polita mea, are si calculator rca si imi aleg polita de asigurare care imi convine la pret si dau click. Dupa click confirm telefonic si imi astept polita acasa. Polita aleasa de mine si nu bagata pe gat de niste agenti de vanzari dintre care unii nu isi merita denumirea de broker si care care scuipa toata vrajeala din ei pentru un comision in plus si te trezesti cateodata cu o asigurare de casa sau o asigurare mult mai scumpa si care acopera mai putine lucruri decat ai discutat tu initial.

Deci un lucru relaxant, placut, in care ai dreptul la propria ta decizie ajutat de un site profesional si de consultanti telefonici pregatiti exact pe nevoile tale.

Sunt pentru serviciile online, sunt pentru comenzi online sau telefonice, imi place sistemul de livrare cu plata ramburs, iar faptul ca mediul online se dezvolta si ca pe nisele, in exemplu acesta, de asigurari obligatorii auto sau rca apar mult mai multe firme care iti aduc in atentie preturile, serviciile lor si astfel tind sa cred ca si preturile vor scadea. Iar scaderea preturilor si seriozitatea de care trebuie sa dea dovada orice firma de intermediere intareste concurenta, face ca mediul sa fie in plina dezvoltare, iar lucrurile proaste, agentii prosti sau serviciile de proasta calitate nu isi vor mai avea locul.

Unde e concurenta mare e bine asa ca se incearca oferirea celor mai bune servicii, se lupta pentru clienti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu