Atrium Center Arad: cand taranii dau navala

Eram in Atrium Center Arad si ca de obicei eram pe pace. Ma plimbam linistit, defilam ca o lebada pe la usile glisante automate, treceam dintr-o parte in alta, ma plimbam ca un derbedeu in cautarea unui loc perfect pentru o cola. O cola cu un pahar.

La un moment, in principiu... dat, aud niste ragaieturi si rasete. Un porc la aproximativ 1.75, venit in Arad din catunul de pe dealul pacii a ajuns la mall impreuna cu prietena-sa si inca un cuplu. La prima citire....aveam abibas pe ei. Ii okay, ma doare-n cot de ei .... dar lipsa bunelor maniere si atitudinea de taran si nu taran in sensul nobil al cuvantului imi pune capat.

Astazi intr-un mini interviu online pentru un job era o intrebare: Ce atitudine manifestati cand cand va enervati? Am scris ca nici una, caci nu ma enervez, fiind mai tot timpul cu ciul pozitiv, dar astazi...mm...si astazi....am simtit un sentiment de ura, combinat cu rusine si o solutie mi-a fulgerat neuronii(de la cura cu lecitina). Poza cred ca e sugestiva. (luata de pe hdwallpapers 1080p)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu