Desteptarea micului antreprenor: tiganul si afacerile de import

Acum 2, 3 ani puteai sa cumperi telefoane ieftine de la tiganii din zona la preturi incredibil de accesibile. Odata ajuns in palatul / cocina tiganului aveai ocazia sa gasesti si alte bunuri casnice de cumparat: lcd-uri, alte telefoane mobile, masini de spalat si orice alt bun casnic pe care nu il aveai in casa. Erai ca intr-un show room.

Telefoanele mobile erau aproape moca, iar cand se auzea in sat ca a venit un tigan cu marfa din Franta se facea coada. Si astfel o mare parte din locuitorii satului erau antreprenori, luau marfa de la tigani ieftina si o vindeau mai departe.

Mai nou, un Iphone 4 spart il gasesti la ei cu 200 de euro, Iphone 3Gs e aproape de preturile de pe okazii, iar masinile de tuns iarba, scuterele sau lcd-urile se ridica la preturile din obor, deci nu merita sa te incurci.

De negociat... se poate. Daca cumperi in cantitati mai mari si...gasesti foarte greu, tinand cont ca nenorocita de criza se simte si la hoti. Dar oricum nu mai are nimeni bani. Toti i-au spart pe masini si etnobotanice.

Deci si asadar...s-au desteptat. Dar si show room-ul a disparut.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu