Să mă duc dracu!


Vreau să dau bani, defapt sunt nevoit! Aştept 7 zile pentru un rahat de ordin de plată? Ing!!!! Ce se întâmplă?Până mai ieri eram prieteni! O să revin la vechile metode de plăți, mă distanțez de home bank, de Ing, de tot ce înseamnă bancă!

2 comentarii:

  1. Anonim spunea...

    Sa te duci draq ? hehe.. baiete.. ai grija ce-ti doresti ca nu se stie niciodata..
    Dupa cum toti crestinii cunosc (sau ar trebui sa stie) va exista o zi a invierii tuturor mortilor.. unii spre osanda vesnica (la draq) iar altii spre viata vesnica (cu Dzeu si sfintii ingeri).. asta in functie de faptele lor de pe acest pamant.. dar desigur ca poate stii deja toate astea.. si te doare undeva.. sau daca iti pasa de sufletul tau pricepe ca nu exista alta mantuire decat prin moartea D-lui Iisus Hristos care s-a jertfit pe cruce pentru toti oamenii (chiar si pt un mare pacatos ca tine).. nimeni nu vine la Dumnezeu decat prin Iisus..asta o spune chiar El in Noul Testament (Ioan 14:6) pe care te sfatuiesc sa-l citesti cu o inima deschisa!
    ,,Astazi, daca auziti glasul Lui, nu va impietriti inimile, ca in ziua razvratirii.` (Evrei 3:15)

  2. George Nicolae spunea...

    interesanta lectie de crestinism mi-ai scris.candva, poate in viitor o sa tin cont de ea. deocamdata majoritatea contactelor cu dmz sau isus sau cine o fi acolo sus au esuat lamentabil in defavoarea mea.


    oricum titlul "sa ma duc dracu" nu facea referire la sensul propriu zis, dar in alte posturi am scris intradevar cu adevaratul sens " sa ma duc dracu"

    unde si cand ma voi duce... ramane de vazut. pana atunci toate cele bune.

Trimiteți un comentariu