Husa iphone


Inca nu am iPhone, dar daca as fi avut sigur as fi avut grija de el. Ma refer la infrumusetare printr-o husa si alte accesorii pe care le-as crede de cuviinta folositoare.
In mod cert nu as repeta iscusita unui prieten care si-a comandat o husa pentru iphone de pe tizo.ro si a ajuns cu pretul husei la dublu datorita neintelegerii privind expeditia prin curier si cum era de asteptat ca dupa 2 luni husa sa devina enervanta pentru ca era de proasta calitate.
De aceea e foarte bine de stiut si de bagat la cap ca lucrurile bune trebuie cautate si pretul mic chiar daca nu intotdeauna inseamna calitate indoielnica isi arata adevarata fata.
O husa ar trebui sa indeplineasca o multitudine de roluri, iar cel mai important pentru mine ar fi la momentul de fata designul, care e obligatoriu si imperativ sa fie unic. Designul daca ar veni in combinatie cu rezistenta la socuri, umezeala, temperatura si in mod evident un acces foarte simplu la butoane as fi pe deplin multumit si as achizitiona produsul cu prima ocazie.

Ok. Multi ar zice ca asemenea calitati le gasesti doar la produsele originale, in cauza doar cele fabricate de Apple, dar imi rezerv dreptul de a scrie aici ca va inselati. Si stim foarte bine ca sunt multe produse facute pentru diferite marci care se ridica la standardul produselor facute de producatorii originali.

Putin research, un telefon prietenului care are deja ceea ce cauti va duce la o decizie foarte buna, care va fi probabil destul de avantajoasa daca punem in balanta raportul calitate pret. Si cum in zilele grele ne axam pe pret si calitate cat da domnul, garantez ca va veni o zi si mai grea cand o noua investitie este imperativa din cauza alegerii proaste pe care am facut-o.

Investia in protectie si in aspect unic da roade intotdeauna, iar satisfactiile tot timpul sunt instante.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu