Jucarii educative

Jucarii educative? Desigur. Poftiti si serviti. Jucariile au fost create pentru a veni ca un suport moral celui ce o folosesti, pentru a-i oferi ocupatia de care are nevoie si de a-l distrage de la rutina cotidiana. Parintii in cauza sau cel care ofera o jucarie unui copil au tendinta de a achizitiona o jucarie care sa se muleze cu personalitatea copilului, oferindu-i o jucarie educativa potrivita lui. Nici prea complexa dar nici prea simpla poate fi definitia unei jucarii educative, e jucaria care ii trezeste micutului dorinte si aspiratii, e jucaria cu care evadeaza intr-o lume noua.

Vorbind de generatia mica cu varsta vin si intreb daca un Wii, un xbox, play station, un ipad, iphone sau mai stiu eu ce intra la categoria jucarii educative. Jucarii sunt, gadgeturi, dar jucarii educative? Mai intereseaza pe cineva impulsul educational? Mai intereseaza cineva ca maneta cu care te joci tenis nu intra in categoria jucarii educative? Sau daca vrei sa iti faci pruncul tenismen desigur, cumpara-i.

In categoria jucarii educative imi permit sa introduc jucariile din lego, jucariile stategice, orice jucarie care ii poate insufla individului un aer nou, ii reflecta dorintele si ii provoaca, cel mai important, o stare de satisfactie pe toate planurile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu