Cum sa slabesti

Intrebarea cheie e cum sa slabesti intr-o perioada scurta si cum sa slabesti fara a intampina greutati in privinta hranei, iar raspunsul e clar si indiscutabil: prin exercitii fizice. Iar daca combini exercitiile fizice cu suplimente alimentare si un regim alimentar adecvat ai sanse reale sa vezi rezultatele dorite.

Eu nu m-as mai chinui sa slabesc alergand de nebun pe stadion sau pe trotuar, prefer sa ma duc intr-o sala sa alerg pe banda si sa pedalez bicicleta pentru a se vedea rezultate. Regimul alimentar fiind o problema majora pentru mine, as opta automat pentru suplimente alimentare. Nu as baga mizerii in mine, nu as incerca baloane gastrice sau alte lucruri care prin simpla pronuntie nu iti da bine la socoteli, ci as incerca naturist, cat mai friendly pentru organism, iar ceaiul verde ar fi alegerea perfecta in incursiunea "cum sa slabesti".

Ceaiul verde in cantitati potrivite, nu exagerate si nici prost calitativ(din china) iti va ajuta organismul sa scape de greutati in plus si nu numai, proprietatile antioxidante cat si stimulente vor fi un plus bine venit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu