Samsung Galaxy S 2, II sau doi

Acum o saptamana si jumatate am tinut in mana samsung galaxy s 2 in reprezentanta vodafone. Un amic si-a cumparat samsungul dupa enorme asteptari si dupa ore de search "samsung galaxy s 2 review" pe google si youtube. Si-a facut o precomanda pentru ca stocurile de samsung erau foarte subtiri si cu greu a fost sunat ca a sosit. Am ajuns in reprezentanta, ni l-au dat in mana si am inceput testele. Primul test al nostru si nu al galaxy-ului s2 a fost sa ii scoatem carcasa si cu greu am reusit temandu-ne totodata sa nu o rupem fiind fragila. Dar nu e si am reusit.

Dupa mine samsung galaxy s2 bate orice la momentul actual pe piata de telefoane mobile, iar iphone 4 fiind si el inclus. Lg optimus 2x e zero barat.

Ecranul super amoled m-a facut sa pretuiesc culorile, iar dat la contrast maxim e fantastic. Pot sta 2 ore si sa ma uit doar la ecranul telefonului samsung galaxy s2, plutind prin filmele date de culorile ireale afisate.

Ecranul mare de 4.3 " te ajuta sa te deconectezi de la lumea reala si te poate ajuta sa evadezi intr-o lume a androidului care nu dezamageste. Ore in sir te poti pierde printre sumedeniile de aplicatii si de features oferite de sistemul de operare si de android market.

In comparatie cu iphone 4, samsung galaxy s 2 e mult mai usor, e mai mare, e mai subtire si nu se simte caracteristica emblematica a iphonului de "must have" ci predomina un aer de utiliate, complexitate si o apartenenta care nu se simte falsa.

Il poti folosi zilnic ca un telefon obisnuit, problema ar fi lipsa huselor in stoc in magazinele din Romania si portabilitatea, unde nu as recomanda ca telefonul sa fie pus in buzunarul de la jeans.

Un review complex al lui samsung galaxy s2 nu as putea face ci doar sa enumar cateva lucruri care m-au marcat efectiv tinand cont ca sunt un utilizator mediu al smartphonurilor: deci ecranul bate tot, bateria tine o zi utilizat la maxim, muzica se aude extraordinar de bine, mai bine ca la un laptop, androidul da clasa iar camera foto te prinde mai bine ca in realitate cu rezolutie full hd 1080p

Pretul e uman, 25 de milioane la liber e aproape de iphone 4 situat la 27 si un pic lei.

Iar dilema care predomina: intre samsung galaxy s2 si iphone 4 aleg samsung galaxy s2 pentru ca e altceva si nu e doar mofturosul de iphone.

1 comentarii:

  1. Randy spunea...

    Si eu prefer Samsung-ul. Majoritatea de au iphone au o gramada de fite !

Trimiteți un comentariu