Slowly drifting out of sight

Cand eram in liceu si aveam sub 18 ani eram plin de admiratie fata de 2 tipi din sat. Aveau masini tunate, body kit ce-i drept; unul avea un vectra combi albastrui si celalalt un bmw seria 3 de un verde suberb. Erau tineri amandoi, numai ieri ce au udat carnetele, dar ce manevre faceau ... erau incredibili. In fiecare luna cel cu opelul aducea unele modificari masinii: ba o grila noua, ba un spoiler, ba o foile, ba jante noi. Celalalt cu bmw nu imi aduc aminte sa mai fi facut nici o modificare, l-a modificat din prima si arata divin.

Zilnic, seara de seara faceau drifturi, intreceri prin sat si prin judet, scartait, muzica in blana... ce mai... era ca in NFS. Eram toti uimiti tinand cont ca in sat noutatile sunt zero barat. Ah.. cu exceptia unor fete care si-o trag pentru un trening adidas.

Vremurile au trecut, unul a facut accident, dar asa usor, celalalt a fost prins de nenumarate ori de politie... si s-au domolit.

Respect!

Acum... unul conduce un a6, iar celalalt un a4, nu sunt tunate, sunt standard, sunt diesel, sunt pe pace cum ar veni.

De atunci au mai fost tot felul de cascadori de duminica in sat, ba unul se dadea peste cap, ba unul se rostogolea, ba nu stiu ce coaja de bmw-ul avea muzica in blana... ma rog... ieftinaturi daca mi se permite.

In zilele noastre... a venit o noua generatie de baieti si fete. Dintre toti atat eu, cat si lumea a reusit sa remarce 2 cretini: eu si fiara.

Duminicile pasnice le transformam in raliuluri care depasesc limita bunului simt si clar .. a sigurantei. Eh.. erau si dupa mese cand depaseam pe interior, prin parcari si cu viteza maxima ne indreptam spre curbe si aveam impresia ca reusit sa iesim din ele. Si am iesit... dar pe partea opusa a benzii de circulatie. Nu ar fi fost o mare problema daca ar fi venit masina din fata, cimitirul era chiar langa.

Neastampati si cu sange de piloti, fortam motoarele mici si cu tube de scuter sa rupa asfaltul si sa arunce griblura pe babe, suntem smecheri in sinea noastra, sunt linistiti.

Si nu o facem pentru spectacol, o facem pentru noi, o facem pentru ca suntem frustrati sau pentru ca ne place. Ne redirectionam nervii in pedala sau pur si simplu ne bucura de un drift reusit.

Ne place sa traim cu roata prin santuri, ne place sa speriem tiganii din cocii, ne place sa scoatem esp`ul si sa facem cu mana spatelui masinii, ne place sa ne intrecem.

Devenim frustrati cand suntem depasiti la 180 la ora, dar ne calmam repede caci vine curba.


Si nu urmarim sa fim primii, urmarim sa ne distram. Suntem 2. Suntem 2 prieteni care se bucura de fiecare mers paral intre masini si se enerveaza cand celalalt ii da talpa si tu esti nepregatit.

Victoria nu reprezint mare lucru, suntem prieteni si urmarim senzatia.Cei drept unii se accidenteaza, unii doar se sperie, dar la final sperietura vine sigur.

Cand ma vedeti pe strada in masina cu muzica la maxim sa stiti ca nu e la maxim pentru impresie, e la maxim pentru mine.

Iar cand ma vedeti langa fiara pe sosea ar fi bine sa va feriti. Nu avem nimic cu voi, dar are natura cu noi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu