Când eşti pasager

Cand depinzi de cineva legat de transport, deci cand vei fi pasager in masina pentru o anumita destinatie, fie si ea pana la birt nu ai nici un drept de a comenta o eventuala intarziere a soferului. Daca mergi la drum lung si la 6 trebuie sa fie la tine si vine la 7 stresul si nervii sunt fara rost, nu e masina ta, pot sa fie si banii tai la combustibil, spui totul in van, nu esti tu stapanul pe situatie.Ai dreptul de a respecta masina, de a nu fuma sau deschide geamul daca nu ai acordul si ai dreptul de a trata mediul in care te aflii ca pe al tau de acasa.

E nasol sa depinzi de cineva, e nasol sa ii reprosezi ca intarziere la infinit, e greu sa iti accepti situatia de pasager si e si mai greu sa stai cu bagajul facut, cu geaca pe tine, sa mergi in locul stabilit si sa astepti. Apuci cu telefonul sa il suni, vezi ca intarzie, se scuza, ii accepti scuzele ca n-ai ce face si intr-un final te bucuri ca a ajuns sa te ia, chiar cu intarziere.

E dat dracu sa nu fi independent cu transportul, ne e greu tuturor, nu toti ne-am nascut in masina, nu toti ne-am nascut punctuali.

1 comentarii:

  1. modnar spunea...

    Tu cred ca erai copilul ala dus cu autobuzu, si eu la fel, si 80% din generatia noastra la fel. Eh, bunul simt, punctualitatea se castiga, nu in masina, ci in autobuz.

    Intreaba-l pe soferul X-ulescu care trebuia sa vina sa te ia de cate ori a ajutat-o pe mamica Y-uleasca urce carucioru si apoi intreaba-l cat costa un bilet de tramvai/fir/bus ce vrei tu :)

    Cu parere de rau... raspunsul te-ar putea surprinde, sau nu, depinde ce om il crezi :)) . Eu m-am obisnuit... cum ziceau baietii de la Luna: "Tot ce esti, e tot ce ai."

Trimiteți un comentariu