Criză: Părinţi care vând organele copiilor

Doi parinti din Bacau au fost arestati de ofiterii de la Crima Organizata in timp ce negociau vanzarea organelor copiilor lor pentru 10.000 de euro. Criza va inmulti numarul de saraci disperati care vor apela la traficul de organe sau de fiinte umane.
Romania ar putea deveni din nou un punct important pe harta traficantilor de fiinte umane. Specialistii spun ca recesiunea economica si saracia vor inmulti astfel de cazuri. In 2008, in conditiile unei economii neafectate de criza, traficul a ramas constant: 1.240 de cazuri inregistratrate de politie.

Iata ce suntem, iata ce ne facem,iata cum ne tratam semenii, suntem niste ordinari care pentru cateva mii de euro am vinde sufletele de langa noi.
Vinde-te pe tine mai jegosule! Nu iti vinde copii. I-ai facut, tine-i, ii datoria ta morala sa iti pastrezi copii si sa le oferi tot ce e mai bun.
Sa nu ai tupeul jegos sa folosesti scuza ca le oferi un viitor mai bun, ca nu ai posibilitati sa ii intretii. De ce i-ai facut daca nu ai posibilitati financiare?

La Bacau, doi betivi saraci au fost filmati in timp ce negociau pretul pe organele copiilor lor. Anchetatorii i-au prins pe cei doi, dupa ce acestia au semnat declaratii notariale, in care si-au exprimat acordul pentru transportarea copiilor in Timisoara pentru prelevarea de organe.
Unul dintre ei era dispus sa-si vanda cu totul fetita de 4 ani, spunand ca nu-i este de folos, fiind bolnava. Sursa: Acasa.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu