Reformă în învăţamânt? În veci!

Când ai prea mult timp la dispoziţie îţi cauţi ocupaţie, aşa au decis şi cei din Sindicatele Libere din Învăţământ. Îşi caută de lucru, ceva să facă, să mai iasă în atenţia presei, a populaţiei şi oarecum să li se recunoască meritele şi statul pentru a nu le sta în gât mâncarea, când realizează că freacă buha aiurea şi of doamne muuult timp au frecat-o.

Şi stăteau ei liniştiţi în birourile lor, dădeau cu mousul de masă când nu reuşeau să termine soliterul, se lăfăiau în pizza, cafea şi ţigări, până când a venit unul şi a zis gata, trebuie să ne prefacem că facem ceva.

Şi uite că au luat atitudine. De câteva zile încoace se discută în mass-media despre reducerea orelor de sport şi religie în favoarea celor de istorie şi dirigenţie. Dorinţa ministru Ecaterina de a
reduce numărul orelor de istorie, limbi străine şi sport a trezit la viaţă sindicatele, ele au sărit în acest miraj mediatic şi au propus ca orele de religie să devina opţionale, iar orele de muzica şi desen să dispară cu totul.

Iar tu ăla, liderule de sindicat care te lăsai mituit pentru a aplana grevele profesorilor şi a nu schimba în nimic situaţia cadrele didactice nemulţumite pe drept, te-ai trezit că ar fi bine să intervii, să aduci contra argumente, să mediezi, să intrii în joc în speranţa că noi cetăţenii de rând, lătratorii aştia, care ne uscăm gura degeaba, vom zice da!! sindicatele ne protejează şi v-om cotiza mai cu spor din salarii pentru ca tu să reintrii in bârlog şi să o freci la greu, aşa cum îţi place şi evident cum te-ai obişnuit.

Uite că pe mine nu m-aţi convins că sunteţi buni de ceva, rezultatele se văd de la sine. Cum aş putea să fiu atât de orb şi să nu îmi dau seama că sunteţi exact ca şi politicienii noştrii mult iubiţi, sunteţi nişte egoişti, nu vă pasă nici măcar de sistemul în care vor învăţa copii sau nepoţii voştrii.
Veniţi cu nişte propuneri stupide, imbecile, spuse la repezeală, speriaţi aţi fost când aţi aflat că trebuie dinou să vă prefaceţi că munciţi.

Şi iată cum Sindicatele Libere din Învăţamânt propun ca orele de muzică şi desen să dispară. Vor ca harul copiilor, cei ce vor deveni artişti să nu mai fie, vreţi să nimiciţi pe cei cărora le face plăcere să deseneze şi să fredoneze, ne lăsa-ţi dracului în aplicaţii liniare şi în teoria stringurilor.

Vă duelaţi în presă pe tema religiei, vreţi să ne distrageţi atenţia de la nesimţirea de care aţi dat dovadă când aţi venit cu soluţia voastră.
Un pic de jenă nu mai aveţi în voi! Sunteţi puşi acolo să munciţi, să aduceţi soluţii bune şi prospere, iar voi glumiţi şi aduceţi soluţii fără sens.

Stai liniştit băi lidere şi membrule de sindicat, joacă-te cu nervii noştrii, adu în faţa naţiunii înţeleptul tău sfat, continuă aşa, noi oricum ştim că nu valorezi nimic, eşti doar un nemernic cu statut!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu