De la început...

Si dinou in Timisoara. Am sosit acuma seara de la Curtici cu masina unui prieten,dealfel colegi in Politehnica. Ce noroc pe mine, aveam bagaje har domului, nici nu vreau sa imi pun problema cum ar fi fost cu trenul.
Istoria bagajelor : am avut prilejul sa fiu sponzorizat de ai mei pentru a merge la targul de haine organizat la sala Polivalenta din Arad. Dupa ce i-am dus pe ai mei la biserica am luat drumul de Arad pe la 9 45, un raliu de anduranta in ocolirea gropilor, dar intr-un final am ajuns si am umplut plasele de 20 de bani, eco taxate, cu accesorii vestimentare.

Plecarea din Curtici a fost la 5, am aprins o tigara si am pornit spre mult iubita Timisoara. Am facut un popas de jumatate de ora in Arad la spalatorie si ne-am continuat drumul, nu inainte de a cumpara o rovinieta. Problema a intervenit cand pretul rovinietei a fost 120 de lei si cardul lui T dadea erori. Am fost nevoiti sa ne scoatem din portofele banii de cheltuiala la fix primiti de acasa pentru a fi cetateni responsabili ai Romaniei. Lasand la o parte eticheta de sofer responsabil, marturisesc ca circula zvonuri cum ca ar fi razii pe Arad- Timisoara. Asa a si fost.

Nu ma mira deloc acest lucru, chiar sambata seara prin Arad era plin de politie pe la intersectii si opreau c-am tot ce apucau. Am observat ca erau luate la rost masinile cu folie pe geamuri, oricum la cat sunt de jegosi sunt politistii nu ma mira. E criza, economie nu avem, de unde dracu sa luam bani? De la cetateni evident, prin amenzi, accize si alte taxe.

Si da... e seara, e frig, sunt in Timisoara, ma pregatesc pentru seminariile de maine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu