Ho măi blogere! Nu fi animal!

Mai nou se discuta pe bloguri despre cei începători, despre vecinul lor de nişă, despre vecinul de acolo, despre blogerul x,y,z şi alfa. Cineva tot timpul vrea să fie masculul alfa, cineva tot timpul vrea să se creadă mai superior decât celalalt, iar din păcate în blogosferă fenomenul se accentuează.

Apreciez simţul aprig de aţi elimina concurenta pentru titlul de alfa man, dar las-o mai încet, jignirile încep să curgă, parcă undeva toţi eram oameni şi toţi ne-am născut fară nimic şi tot aşa v-om muri. Mai cugetează puţin la atitudinea ta, identifică-te ca om, nu ca animal şi încearcă să ai o atitudine potrivită, nu una dizgraţioasa, de animal de turmă.

Sigur că spiritul competiţional fierbe în sângele tău de daco-roman, doar suntem un popor de huligani, atacurile trebuie să curgă pentru a ne elimina concurenţa, dar mai potoleşte-te puţin, ieşirile tale sunt necontrolate, ai petrecut prea mult timp în colivia ta, în bârlogul tău, iar acum nu poţi veni ca o năpasta peste toţi şi sa te proclami cel mai cel.

Ho române! Ştiu că eşti bun la criticat şi la a arata cu degetul! De ce nu vrei să fi diplomat, să faci totul într-o manieră mai potrivită, mai roz? Ştiu că eşti inventiv şi am baza că vei reuşi să combini frustrările care te macină cu diplomaţia, iar o atitudine potrivita îţi va aduce într-un final un alt contur idei tale.

Nu dărâma ideile şi visele altora aşa rapid, doar pentru că poţi, iar dacă insişti să o faci fa-o mai subtil.

Dacă tu eşti în vârful scării şi eu vin în urma mă vei împinge sau îmi vei da o mana de ajutor?

15 comentarii:

  1. Anonim spunea...

    Iti dau cu piciorul in piept. :) Glumesc...evident.
    Mie imi place sa ajut, chiar daca nu imi iese nimic. E mult mai important sa ramai prieten dupa, decat sa castigi 5euro. Parerea mea...

  2. Anonim spunea...

    Sunt cativa bloggeri care au ajuns in top, datorita sutelor de vizite zilnice si a comentariilor care curg intr-o veselie si care se simt acum in masura sa critice pe oricine in orice fel in ideea ca nu mai au nimic de pierdut si ii doare in cot de restul. E problema lor, n-au decat. Eu personal nu m-as preta unui astfel de joc. Nici nu mai spun ca multe dintre certurile intre bloggeri pornesc de la divergenta de idei ( ceea ce e o cretinitate extrema ) iar altele sunt pur si simplu create de cuvinte aruncate aiurea.

  3. Anonim spunea...

    lasa vere, nu te speria, tu fa-ti treaba in continuare. asa e la noi, deci nu te lua dupa ei.

  4. Anonim spunea...

    Subscriu opiniilor voastre!Desi nu mai locuiesc de vreo 5 ani in tara mi se pare ca cunosc destul de bine tabloul ilustrat de tine.Ma bucur cand vad persoane care gandesc si se exprima ca tine.Din pacate barfa si galceava se vand f. bine in Romania, mai bine ca in alte tari, de aceea cei cu audienta promoveaza astfel de valori!

  5. modnar spunea...

    Romanu' de rând(~80%) vrea OTV. Eu vreau ca Teo ala de la Deko "Omoram prosti, castigam olimpiade!"

    spor la blog domnule

  6. Anonim spunea...

    Propun sa se organizeze batai. RoBlogBeatUp sa se cheme gala si sa se organizeze lunar, saptamanal sau chiar zilnic.

  7. Anonim spunea...

    Alexander, spune direct la cine te referi! La zoso! El e "zeul atotputernic" (da' doar online, ca offline, in viata reala e o mana de om).

  8. Anonim spunea...

    Decebal, mai bine ar suna Blogger Deathmatch. Un fel de Celebrity Deathmatch. =)) Sa se taie Bobby cu Zoso si Bloghita cu Jokeru in primul episod. Nu ca as avea ceva cu ei (doar cu Joker, da' ce conteaza?)...

  9. Anonim spunea...

    Nu pentru celebritati. Si pentru noi, astia mai putoi. Sa dam si noi. Sa curga sange. Sa se dea voturile pe bligg in functie de KO. KO=minus, castigator=plus. Ar fi mai antrenant asa. Parerea mea...

  10. George Nicolae spunea...

    Interesante idei :D

  11. Cristean spunea...

    bai, "bloggerii vechi" vor disparea. toti sunt niste mIRCisti cu mentalitate de OPi si de ADMINi care iti povestesc pe blog la ei cum s-au mai certat ei intre ei si ce prosti sunt astia care vin din urma. o vor suge longitudinal.

  12. George Nicolae spunea...

    Nu fi sigur. De obicei cei care au rădăcinile bine înfipte rămân.
    Fa o analogie cu copaii. Pe care ii poți scoate mai repede?

  13. kaLoo spunea...

    Mie imi place sa-i ajut pe cei noi, si daca imi cere sa-l pun in blogroll, nu ma uit ca e mic, poate prin link-ul de la mine va fi cineva interesat de ce scrie el acolo... in curand o sa fac un mic experiment;))

  14. cKy spunea...

    Sper sa nu para a spam dar articolul asta vorbeste exact despre campania PRO BUN SIMT

  15. Diana spunea...

    Frumos spus. Sa se dea o mana de ajutor pentru cei mici, care-si dau silinta si interesul.

    PS. "mai superior" nu exista.

Trimiteți un comentariu