Noutaţi de la Orange

Ce mai e nou la Orange? Pai ce sa fie.... o taxa de reconectare. Daca nu iti platesti la timp abonamentul si ti se suspenda vei achita o taxa de reconectare in valoare de 2.5 Eu.
Aceasta taxa nu era acum cateva luni, de cand a intrat in vigoare nu stiu, dar e bine cateodata sa citesti integral factura primita. Zilele trecute am observat acest lucru, un fapt care ma disciplineaza si probabil ma va face sa imi platesc la timp factura.
Nu imi cade bine sa dau aiurea 2 euro juma, evident fara tva, pentru o banala reconectare care era gratis candva.

Probabil recesiunea i-a facut pe cei de la Orange sa ia atitudine, in speranta ca isi vor primi darile la timp. La timp sau nu... cei care nu pot sa platesca pana la data limita si ajung la suspendare vor fi taxati.

Din fericire Vofafone si Cosmote nu au adoptat inca aceasta taxa.

Factura trebuie achitatã pânã la data mentionatã în rubrica „Ultima zi de platã", respectiv în 14 zile de la emiterea ei. Dacã ai depãsit acest termen, abonamentul va fi suspendat. Reconectarea se va face automat, imediat ce plata se înregistreazã în contul Orange sau dacã anunti plata telefonic la Serviciul Clienti Orange împreunã cu urmãtoarele informatii: numãrul Orange pentru care ai efectuat plata, banca la care ai plãtit, data plãtii, suma si numãrul chitantei sau al ordinului de platã. Taxa administrativã de reconectare este de 2,5 euro (fãrã TVA) pentru fiecare numãr de telefon reconectat. Dacã factura este neachitatã în a 25-a zi de la data emiterii, serviciul poate fi desfiintat.

3 comentarii:

  1. Anonim spunea...

    sa ma pis pe ei de nenorociti de la orange cum le vine asa te deconecteza, si asa tesi taxeaza pentru reconectare, de parca mi-ar face ei ceva pt 10 lei care ii baga pentru reconectere, si plec de la ei ca sunt tare nesimtiti.

  2. Anonim spunea...

    As vrea sa stiu daca exista vreo clauza contractuala care le permite acestor "domni" sa abuzeze de nestiinta, neputinta abonatilor(care sunt clienti fideli)?
    Noroc ca peste 2 luni imi expira abonamentul...

  3. Anonim spunea...


    SOLUTIA : SA PLECAM LA RDS , SUCCES .

Trimiteți un comentariu